• Teambuilding BikeGame Foto0
  • Teambuilding BikeGame Foto1
  • Teambuilding BikeGame Foto2
Teambuilding BikeGame
Bezoek onze website

Of gebruik het informatieformulier!

Bezoek onze website Ja, ik wil meer informatie!

Geheel gratis en vrijblijvend!

Richtprijzen

  • Op aanvraag afhankelijk van de regio en het aantal personen
  • Minimumprijs o.b.v. min. 25 personen: 67.50€ p.p. (excl. BTW)

Praktisch

  • Duur: te bespreken, ideaal tussen 2 en 4 uur
  • Aantal personen: 10 tot 1000 personen

Business faciliteiten

  • Totaalorganisatie van uw progromma van A tot Z perfect mogelijk (zoeken van een geschikte meetingroom, restaurant voor lunch of diner, hotelovernachtingen, extra invullingen, etc.)

Openingsuren

Perfect+

Geerwijnstraat 9
9000 Brugge

Telefoonnummer weergeven

Teambuilding BikeGame

Een toegankelijke teambuilding voor iedereen!

Wat een moeilijke opdracht. Een teambuilding organiseren die zowel bij de sportieve als bij de minder sportieve collega’s in de smaak valt. Dé BikeGame is dé oplossing. We vragen geen bovenaardse fysieke inspanningen, maar garanderen wel een onvergetelijke haalbare teambuilding voor iedereen.

De GPS en de tablet met state-of-art technologie leiden de teams vanuit de stad doorheen een prachtige groene omgeving en terug. Onderweg worden vragen opgelost en foto opdrachten op een creatieve manier tot een goed einde gebracht. Chatten met de andere teams en de real-time ranking bekijken zijn extra mogelijkheden.

Mogelijke locaties : Brugge – Damme, Knokke – Damme, Gent + Leiestreek, Antwerpen + Linkeroever, Ieper + Westhoek, Mechelen + Dijlestreek, Leuven + ommeland, Geldenaken/Jodoigne of ontwikkeld op maat in een regio naar keuze. Er bestaan ook dergelijke games zonder fiets in de stad : onze CityGame en EscapeGame.

Wij zijn een evenementenbureau in de pure zin van het woord en staan dus ook met plezier in voor de evt. totaalorganisatie van hun programma (zoeken van een geschikte meetingroom, restaurant voor lunch of diner, hotelovernachtingen, extra invullingen, etc.).

Bezoek onze website

Of gebruik het informatieformulier!

Bekijk hier alle activiteiten van Perfect+

Uw huidige doelgroep: