• Teambuilding OutdoorGame Foto0
  • Teambuilding OutdoorGame Foto1
  • Teambuilding OutdoorGame Foto2
Teambuilding OutdoorGame
Bezoek onze website

Of gebruik het informatieformulier!

Bezoek onze website Ja, ik wil meer informatie!

Geheel gratis en vrijblijvend!

Richtprijzen

  • Op aanvraag afhankelijk van de regio en het aantal personen
  • Minimumprijs o.b.v. min. 25 personen: 57.50€ p.p. (excl. BTW)

Praktisch

  • Duur: te bespreken, ideaal tussen 2 en 4 uur
  • Aantal personen: 10 tot 1000 personen

Business faciliteiten

  • Totaalorganisatie van uw progromma van A tot Z perfect mogelijk (zoeken van een geschikte meetingroom, restaurant voor lunch of diner, hotelovernachtingen, extra invullingen, etc.)

Openingsuren

Perfect+

Geerwijnstraat 9
9000 Brugge

Telefoonnummer weergeven

Teambuilding OutdoorGame

Een verrassende interactieve teambuilding voor iedereen!

Op zoek naar een unieke sportieve en verrassend interactieve teambuilding op het platteland of in de bossen? Zoek niet verder. Onze OutdoorGame is het antwoord.

Teams worden uitgerust met een tablet (+ mobiel internet) en een GPS als modern kompas. Vervolgens worden ze het strijdtoneel ingestuurd. Cryptische vragen, creatieve navigatie, ludieke foto opdrachten en originele praktische proeven zijn de ingrediënten. Samenwerking, overleg, teamgeest en spanning zijn cruciale elementen van het recept. En een onvergetelijke teambuilding is het resultaat. Een groepsfunmoment par excellence!

Mogelijke locaties : Brugge (Tillegembos), Ter Kamerenbos, Ter Hulpen/La Hulpe, Geldenaken/Jodoigne, Westhoek (Palingbeek), Grimbergen, Leuven (Heverleebos) of ontwikkeld op maat in een regio naar keuze. Er bestaan ook dergelijke games in de stad : onze CityGame en EscapeGame.

Wij zijn een evenementenbureau in de pure zin van het woord en staan dus ook met plezier in voor de evt. totaalorganisatie van hun programma (zoeken van een geschikte meetingroom, restaurant voor lunch of diner, hotelovernachtingen, extra invullingen, etc.).

Bezoek onze website

Of gebruik het informatieformulier!

Bekijk hier alle activiteiten van Perfect+

Uw huidige doelgroep: