Kinderactiviteiten met een hoog fun gehalte! 

Onze schoolsportdag was een schot in de roos! Het was leerrijk en de kinderen hebben zich geweldig goed geamuseerd! Volgend jaar weer!
(Moniek, Biotechnicum Bocholt)

Scholen, ouders, jeugdleiding,… start hier je zoektocht naar originele sportieve groepsactiviteiten voor kinderen! 

Onder deze doelgroep vind u kinderactiviteiten voor:

  • Scholen die opzoek zijn naar een sportieve en leerrijke schoolsportdag activiteit
  • Ouders die opzoek zijn naar een sportieve verjaardagsactiviteit of originele activiteit met het gezin
  • Sportclubs en jeugdverenigingen die opzoek zijn naar geslaagde ‘teambuilding’ activiteit voor kinderen

Start hier je selectie

BooschietenKinderenLasergame kinderen

 Teambuilding op maat van de kinderen!

Nog geen idee wat te doen met de kleine bengels tijdens de schoolvakantie of wil je een verjaardsfeestje plannen? Of heb je nog nood aan inspiratie voor een schoolsportdag? Geen paniek! Sport At Once helpt je een handje!

Op Sport At Once vind je tal van sportieve groepsactiviteiten voor kinderen en dit voor alle leeftijden. Actieve kinderactiviteiten zijn van groot belang voor de motorisch ontwikkeling van het kind en leert hen ook om te gaan met leuke, uitdagende en soms moeilijke situaties. Ze leren respect te hebben voor elkaar maar vooral de FUN factor staat centraal!

Bewegen is gezond! En lachen is nog gezonder!

‘De jeugd van tegenwoordig beweegt te weinig’ horen we vaak in de media en hier zit toch wel wat waarheid in. Sport At Once wil haar steentje bijdragen aan een gezonde maatschappij en wil jongeren zin doen krijgen om te bewegen. Via dit zoekplatform kan je ontdekken welke fantastische sportieve kinderactiviteiten er in Belgie worden aangeboden. Onze zoekfunctie maakt het mogelijk om op je gewenste criteria (provincie, budget, soort activiteit,..) te selecteren en deze met elkaar te vergelijken.

We wensen je alvast veel succes met je zoektocht !

Start hier je selectie