Bij elk ‘TEAM’ past een dynamische teambuilding!

Het is gewoon fantastisch en inspirerend om alle actieve bedrijfsteambuildings en groepsactiviteiten terug te vinden op slechts 1 platform!
(Elin, 30 jaar)

Kies één van de drie doelgroepen en vlieg uit de startblokken!

Start hier je selectie

Welke doelgroep kies jij?

  1. Teambuilding EXCLUSIEF voor bedrijven ?
    Je zoektocht naar een geslaagde teambuilding met de collega’s start hier ! Inclusief een overzicht met de extra aangeboden diensten zoals catering, vergaderruimtes , bar etc. .
  2. Teambuilding voor groepen ?
    Actieve teambuildings voor elke diverse groep ! Ben je opzoek naar een groepsactiviteit in je vrijetijd met vrienden, familie, sportclub, jeugdvereniging, etc.? Kies dan deze doelgroep !
  3. Teambuilding voor kinderen ?
    De meest fantastische teambuilding op maat van de kinderen ! Amusante en leerrijke kinderactiviteiten zoals verjaardagsfeestjes, schoolsportdagen, sportkampen, etc. vind je hier !
schermenSchietenBumpervoetbal

Sport At Once, ZO VEEL MEER DAN DE KLASSIEKE TEAMBUILDING !!
Toffe activiteiten opzoekbaar met de handige zoekfunctie!

Spaar tijd uit en maak gebruik van onze gebruiksvriendelijke zoekfunctie. Duid jouw gewenste  zoekcriteria aan en vergelijk de leukste teambuilding activiteiten, die voldoen aan jouw eisen. Je tijd is kostbaar en dat weten we! Ons doel is het je net dat ietsje gemakkelijker te maken, te inspireren, te motiveren en uiteindelijk je een fantastische teambuilding te doen ontdekken.

Start hier je selectie

Wat versta jij onder de term ‘teambuilding’?

Als jij teambuilding hoort, denk jij net als vele anderen ook meteen aan die jaarlijkse groepsactiviteit met je collega’s?

Wel, bij Sport At Once zien we de term ‘teambuilding’ nog veel breder! Namelijk teambuilding activiteiten zijn ook schoolsportdagen, vrijgezellen activiteiten, teambuilding met de sportclub of jeugdbeweging, een activiteit met het gezin of zelfs een verjaardagsfeestje met de kids!

Kies dus één van de drie unieke doelgroepen voor wie jij een teambuilding wil organiseren!

Sport At Once, teambuilding activiteiten met een focus op BEWEGING!

Sport At Once is een uniek zoekplatform voor originele teambuilding activiteiten met de focus op BEWEGING! Hoe divers (leeftijd, geslacht,..) je groep ook mag zijn, we houden rekening met iedereen. We hebben allemaal een lichaam en we gebruiken deze elk op onze eigen manier. Ontdek elkaars sterktes en overwin de verschillende uitdagingen als groep tijdens een actieve teambuilding!

We wensen je alvast een succesvolle zoektocht!

Start hier je selectie